Ero sivun ”Etusivu” versioiden välillä

Kohteesta Turuxi
Loikkaa: valikkoon, hakuun
p (Kumottu muokkaus #3639, jonka teki Ic (keskustelu))
Rivi 6: Rivi 6:
  
 
{{Turuxi:Ajankohtaista}}
 
{{Turuxi:Ajankohtaista}}
 
== Vastaa ja vaikuta! ==
 
 
<div class="poll">
 
<poll small="1">
 
Mikä olisi kiinnostavin aihe Turuxi-esitykseksi?
 
Git / versionhallinta yleensä
 
LaTeX / LyX
 
Säännölliset lausekkeet (regexp)
 
Screen
 
Irssi
 
Komentorivi / bash
 
Emacs
 
Vi
 
Kdenlive
 
Gimp
 
Joku muu. Mikä? (kirjoita kommentti)
 
</poll>
 
</div>
 
 
[[Kyselyt|Aiemmat kyselyt]]
 
  
 
== Esittely ==
 
== Esittely ==

Versio 26. huhtikuuta 2014 kello 18.40

Turun flossaajat

(Lue mikä on flossaaja)

Ajankohtaista

Turuxin emoyhdistyksenä sen alusta saakka toiminut Linux-Aktivaattori ry on päättänyt purkautua. Turuxi toimii yhdistyksen lopettamisesta lähtien itsenäisenä vapaamuotoisena harrasteryhmänä.

Keskustelu

Turuxin www-sivuilla on nyt helppokäyttöinen web-irc, jolla pääsee helposti tutustumaan turuxilaisiin ja keskustelemaan heidän kanssaan.

Esittely

Turuxi-web-ws-2.jpg

Turuxi on Turun seudun vapaiden ohjelmien käyttäjien ryhmä. Toimimme Linux-Aktivaattori ry:n työryhmänä, eli emme ole itse rekisteröity yhdistys. Meillä ei myöskään ole minkäänlaisia liittymis- tai jäsenmaksuja (täysin vapaaehtoinen kannatusmaksu kylläkin halukkaille), eikä itse asiassa varsinaista jäsenyyttäkään, vaan toiminnassa mukana olo on hyvin vapaamuotoista ja kustakin Turuxilaisesta itsestään lähtevää.

Toimintamme on kaikille avointa riippumatta toisarvoisista seikoista kuten tietokoneiden käyttötaidon tasosta. Joukostamme löytyykin ihmisiä tietokonekammoisista guruihin, miehiä ja naisia, nuoria ja harmaahapsia.

Pyrimme pitämään osallistumiskynnyksen mahdollisimman matalana ja kaikki kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi mukaan. Löydät lisätietoa toimintamme laadusta, sen tukemisesta ja siihen osallistumisesta näiltä sivuilta.

Mukaan?

Turuxi-web-ws-1.jpg

Jos olet kiinnostunut olemaan mukana ryhmämme toiminnassa, tule käymään tapaamisiimme, keskustele IRC-kanavallamme ja/tai esittele itsesi sähköpostilistallamme. Näissä voit myös esittää mahdollisia kysymyksiäsi Linuxista tai muista vapaista ohjelmista.

Halutessasi lisätietoja Turuxin toiminnasta liittymättä listalle tai tulematta paikalle, voit suunnata sähköpostisi ryhmämme edustajalle, osoitteeseen petri.salmela (at) linux-aktivaattori.fi.