Ero sivun ”Etusivu” versioiden välillä

Kohteesta Turuxi
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Rivi 5: Rivi 5:
 
(Lue mikä on [[flossaaja]])
 
(Lue mikä on [[flossaaja]])
 
<div class="poll">
 
<div class="poll">
 +
Kolmannen esityksen vaihtumisen vuoksi äänestys uusittiin. Muiden esitysten saamat äänet säilyivät. (Jo äänestäneet voivat halutessaan muuttaa ääntään äänestämällä uudelleen.)
 
<poll>
 
<poll>
 
Mikä AOP2008:n esityksistä vaikuttaa kiinnostavimmalta?
 
Mikä AOP2008:n esityksistä vaikuttaa kiinnostavimmalta?
 
Linuxin monet kasvot: kännyköistä superkoneisiin
 
Linuxin monet kasvot: kännyköistä superkoneisiin
 
Edubuntu Classroom Server, Linux nuorille ihmisille ja opettajille
 
Edubuntu Classroom Server, Linux nuorille ihmisille ja opettajille
Ubuntu-Linux web-kehitysalustana
+
FLOSS – taloudellinen ja eettinen etu yritykselle
 
Linux-pohjaisten sulautettujen järjestelmien kehitys
 
Linux-pohjaisten sulautettujen järjestelmien kehitys
 
</poll>
 
</poll>

Versio 19. helmikuuta 2008 kello 00.07

Turun flossaajat

(Lue mikä on flossaaja)

Kolmannen esityksen vaihtumisen vuoksi äänestys uusittiin. Muiden esitysten saamat äänet säilyivät. (Jo äänestäneet voivat halutessaan muuttaa ääntään äänestämällä uudelleen.) <poll> Mikä AOP2008:n esityksistä vaikuttaa kiinnostavimmalta? Linuxin monet kasvot: kännyköistä superkoneisiin Edubuntu Classroom Server, Linux nuorille ihmisille ja opettajille FLOSS – taloudellinen ja eettinen etu yritykselle Linux-pohjaisten sulautettujen järjestelmien kehitys </poll>

Ajankohtaista

Turuxin emoyhdistyksenä sen alusta saakka toiminut Linux-Aktivaattori ry on päättänyt purkautua. Turuxi toimii yhdistyksen lopettamisesta lähtien itsenäisenä vapaamuotoisena harrasteryhmänä.

Keskustelu

Turuxin www-sivuilla on nyt helppokäyttöinen web-irc, jolla pääsee helposti tutustumaan turuxilaisiin ja keskustelemaan heidän kanssaan.

Esittely

Turuxi-web-ws-2.jpg

Turuxi on Turun seudun vapaiden ohjelmien käyttäjien ryhmä. Toimimme Linux-Aktivaattori ry:n työryhmänä, eli emme ole itse rekisteröity yhdistys. Meillä ei myöskään ole minkäänlaisia liittymis- tai jäsenmaksuja (täysin vapaaehtoinen kannatusmaksu kylläkin halukkaille), eikä itse asiassa varsinaista jäsenyyttäkään, vaan toiminnassa mukana olo on hyvin vapaamuotoista ja kustakin Turuxilaisesta itsestään lähtevää.

Toimintamme on kaikille avointa riippumatta toisarvoisista seikoista kuten tietokoneiden käyttötaidon tasosta. Joukostamme löytyykin ihmisiä tietokonekammoisista guruihin, miehiä ja naisia, nuoria ja harmaahapsia.

Pyrimme pitämään osallistumiskynnyksen mahdollisimman matalana ja kaikki kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi mukaan. Löydät lisätietoa toimintamme laadusta, sen tukemisesta ja siihen osallistumisesta näiltä sivuilta.

Mukaan?

Turuxi-web-ws-1.jpg

Jos olet kiinnostunut olemaan mukana ryhmämme toiminnassa, tule käymään tapaamisiimme, keskustele IRC-kanavallamme ja/tai esittele itsesi sähköpostilistallamme. Näissä voit myös esittää mahdollisia kysymyksiäsi Linuxista tai muista vapaista ohjelmista.

Halutessasi lisätietoja Turuxin toiminnasta liittymättä listalle tai tulematta paikalle, voit suunnata sähköpostisi ryhmämme edustajalle, osoitteeseen tero (at) linux-aktivaattori.fi.