Ero sivun ”Etusivu” versioiden välillä

Kohteesta Turuxi
Loikkaa: valikkoon, hakuun
p (Käyttäjän PetriSalmela (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän Teroajk tekemään versioon.)
(Vastaa ja vaikuta!)
Rivi 10: Rivi 10:
  
 
<div class="poll">
 
<div class="poll">
<poll>
+
<poll small="1">
Vuosi 2008 on pian päätöksessään. Miten koet Turuxin onnistuneen tavoitteissaan tämän vuoden aikana? Käytä rohkeasti myös kommenttitoimintoa!
+
Vuosi 2008 on pian päätöksessään. Miten koet Turuxin onnistuneen tavoitteissaan tämän vuoden aikana? Käytä rohkeasti myös kommenttitoimintoa!
 
Suorastaan erinomaisesti, ei mitään moitittavaa!
 
Suorastaan erinomaisesti, ei mitään moitittavaa!
 
Muutama tahra kilpeen jäi, mutta yleisesti ottaen vuosi meni oikein hyvin.
 
Muutama tahra kilpeen jäi, mutta yleisesti ottaen vuosi meni oikein hyvin.

Versio 6. tammikuuta 2009 kello 18.38

Turun flossaajat

(Lue mikä on flossaaja)

Ajankohtaista

Turuxin emoyhdistyksenä sen alusta saakka toiminut Linux-Aktivaattori ry on päättänyt purkautua. Turuxi toimii yhdistyksen lopettamisesta lähtien itsenäisenä vapaamuotoisena harrasteryhmänä.

Keskustelu

Turuxin www-sivuilla on nyt helppokäyttöinen web-irc, jolla pääsee helposti tutustumaan turuxilaisiin ja keskustelemaan heidän kanssaan.

Vastaa ja vaikuta!

<poll small="1"> Vuosi 2008 on pian päätöksessään. Miten koet Turuxin onnistuneen tavoitteissaan tämän vuoden aikana? Käytä rohkeasti myös kommenttitoimintoa! Suorastaan erinomaisesti, ei mitään moitittavaa! Muutama tahra kilpeen jäi, mutta yleisesti ottaen vuosi meni oikein hyvin. Aika hyvä vuosi, mutta paljon parannettavaakin löytyy ensi vuodeksi. Vuosi oli huolestuttavan heikko, toiminta tuntuu hiipuvan. No olihan niitä valopilkkujakin pari, mutta kaiken kaikkiaan surkea vuosi. Porukka on jo toinen jalka haudassa, ensi vuosi ei jaksa enää kiinnostaa. </poll>

Aiemmat kyselyt

Esittely

Turuxi-web-ws-2.jpg

Turuxi on Turun seudun vapaiden ohjelmien käyttäjien ryhmä. Toimimme Linux-Aktivaattori ry:n työryhmänä, eli emme ole itse rekisteröity yhdistys. Meillä ei myöskään ole minkäänlaisia liittymis- tai jäsenmaksuja (täysin vapaaehtoinen kannatusmaksu kylläkin halukkaille), eikä itse asiassa varsinaista jäsenyyttäkään, vaan toiminnassa mukana olo on hyvin vapaamuotoista ja kustakin Turuxilaisesta itsestään lähtevää.

Toimintamme on kaikille avointa riippumatta toisarvoisista seikoista kuten tietokoneiden käyttötaidon tasosta. Joukostamme löytyykin ihmisiä tietokonekammoisista guruihin, miehiä ja naisia, nuoria ja harmaahapsia.

Pyrimme pitämään osallistumiskynnyksen mahdollisimman matalana ja kaikki kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi mukaan. Löydät lisätietoa toimintamme laadusta, sen tukemisesta ja siihen osallistumisesta näiltä sivuilta.

Mukaan?

Turuxi-web-ws-1.jpg

Jos olet kiinnostunut olemaan mukana ryhmämme toiminnassa, tule käymään tapaamisiimme, keskustele IRC-kanavallamme ja/tai esittele itsesi sähköpostilistallamme. Näissä voit myös esittää mahdollisia kysymyksiäsi Linuxista tai muista vapaista ohjelmista.

Halutessasi lisätietoja Turuxin toiminnasta liittymättä listalle tai tulematta paikalle, voit suunnata sähköpostisi ryhmämme edustajalle, osoitteeseen tero (at) linux-aktivaattori.fi.