Etusivu

Kohteesta Turuxi
Versio hetkellä 16. syyskuuta 2007 kello 22.51 – tehnyt PetriSalmela (keskustelu | muokkaukset)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Turun flossaajat

(Lue mikä on flossaaja)

Turuxi logo.png

Ajankohtaista

Tulevat tapaamiset

Seuraava tapaamisemme on torstaina 11.10.2007. Kellonaika on 18:00 ja paikkana Turku-sali. Tässä tapaamisessa jatketaan AOP 2008:n valmisteluja.

Pidämme ainakin vuoden 2007 loppuun saakka tapaamisia säännöllisesti joka kuun 2. torstai klo 18:00 Turku-salissa. Ensi vuodeksi pyritään saamaan sama aika ja paikka, jos järjestely osoittautuu toimivaksi.

Esittely

Turuxi on Turun seudun vapaiden ohjelmien käyttäjien ryhmä. Toimimme Linux-Aktivaattori ry:n työryhmänä, eli emme ole itse rekisteröity yhdistys. Meillä ei myöskään ole minkäänlaisia liittymis- tai jäsenmaksuja (täysin vapaaehtoinen kannatusmaksu kylläkin halukkaille), eikä itse asiassa varsinaista jäsenyyttäkään, vaan toiminnassa mukana olo on hyvin vapaamuotoista ja kustakin Turuxilaisesta itsestään lähtevää.

Toimintamme on kaikille avointa riippumatta toisarvoisista seikoista kuten tietokoneiden käyttötaidon tasosta. Joukostamme löytyykin ihmisiä tietokonekammoisista guruihin, miehiä ja naisia, nuoria ja harmaahapsia.

Pyrimme pitämään osallistumiskynnyksen mahdollisimman matalana ja kaikki kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi mukaan . Löydät lisätietoa toimintamme laadusta, sen tukemisesta ja siihen osallistumisesta näiltä sivuilta.

Mukaan?

Turuxin www-sivujen uudistamista 1 Jos olet kiinnostunut olemaan mukana ryhmämme toiminnassa, tule käymään tapaamisiimme, keskustele IRC tai Jabber-huoneessamme ja/tai esittele itsesi sähköpostilistallamme. Näissä voit myös esittää mahdollisia kysymyksiäsi Linuxista tai muista vapaista ohjelmista.

Halutessasi lisätietoja Turuxin toiminnasta liittymättä listalle tai tulematta paikalle, voit suunnata sähköpostisi ryhmämme edustajalle, osoitteeseen tero (at) linux-aktivaattori.fi.