Etusivu

Kohteesta Turuxi
Versio hetkellä 15. lokakuuta 2007 kello 11.54 – tehnyt Teroajk (keskustelu | muokkaukset)
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Turuxi-logo.png

Turun flossaajat

(Lue mikä on flossaaja)

Ajankohtaista

Turuxin sivuilla muutoksia

Turuxin sivut on siirretty uudelle palvelimelle ja samalla niiden ylläpitoon käytettävää ohjelmistoa vaihdettiin. Entinen sisältö siirrettiin sellaisenaan uuteen järjestelmään, myöhemmin pohdimme mahdollisia sisällön ja rakenteen muutoksia.

Jos havaitset sivuilla puutteita tai sinulla on ehdotuksia sisällön/rakenteen uudistamiseen, ilmoitathan siitä listallamme tai suoraan Terolle (tero (at) linux-aktivaattori.fi).

Tulevat tapaamiset

Seuraava tapaamisemme on torstaina 08.11.2007 klo 18:00-19:00 Turku-salissa. Tähän tapaamiseen pyritään saamaan jokin kiinnostava esitys. Heti tapaamisen jälkeen jatketaan halukkaiden kesken AOP 2008:n valmisteluja työpajamuodossa.

Pidämme ainakin vuoden 2007 loppuun saakka tapaamisia säännöllisesti joka kuun 2. torstai klo 18:00-19:00 Turku-salissa. Ensi vuodeksi pyritään saamaan sama aika ja paikka, jos järjestely osoittautuu toimivaksi.

Tulevat AOP-työpajat

Seuraava AOP-työpaja on 08.11.2007 klo 19:00 alkaen.

AOP-työpajoissa tehdään yhdessä tehtäviä AOP 2008:n valmistelemiseksi. Työpajat järjestetään kuukausitapaamistemme jälkeen ja niihin osallistuminen on täysin vapaaehtoista -- poista saa ilman syytä omantunnon kivistyksiin, vaikka olisikin ollut kuukausitapaamisessa.

Työpajoille määritellään aina etukäteen TODO-lista, jonka kohdat pyritään työpajan aikana tekemään yhdessä mahdollisimman valmiiksi. Nämä TODO-listat tulevat ainakin toistaiseksi kuukausitapaamisten sivujen loppuun.

Esittely

Turuxi-web-ws-2.jpg

Turuxi on Turun seudun vapaiden ohjelmien käyttäjien ryhmä. Toimimme Linux-Aktivaattori ry:n työryhmänä, eli emme ole itse rekisteröity yhdistys. Meillä ei myöskään ole minkäänlaisia liittymis- tai jäsenmaksuja (täysin vapaaehtoinen kannatusmaksu kylläkin halukkaille), eikä itse asiassa varsinaista jäsenyyttäkään, vaan toiminnassa mukana olo on hyvin vapaamuotoista ja kustakin Turuxilaisesta itsestään lähtevää.

Toimintamme on kaikille avointa riippumatta toisarvoisista seikoista kuten tietokoneiden käyttötaidon tasosta. Joukostamme löytyykin ihmisiä tietokonekammoisista guruihin, miehiä ja naisia, nuoria ja harmaahapsia.

Pyrimme pitämään osallistumiskynnyksen mahdollisimman matalana ja kaikki kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi mukaan . Löydät lisätietoa toimintamme laadusta, sen tukemisesta ja siihen osallistumisesta näiltä sivuilta.

Mukaan?

Turuxi-web-ws-1.jpg

Jos olet kiinnostunut olemaan mukana ryhmämme toiminnassa, tule käymään tapaamisiimme, keskustele IRC tai Jabber-huoneessamme ja/tai esittele itsesi sähköpostilistallamme. Näissä voit myös esittää mahdollisia kysymyksiäsi Linuxista tai muista vapaista ohjelmista.

Halutessasi lisätietoja Turuxin toiminnasta liittymättä listalle tai tulematta paikalle, voit suunnata sähköpostisi ryhmämme edustajalle, osoitteeseen tero (at) linux-aktivaattori.fi.