Ero sivun ”Turuxin keskustelu” versioiden välillä

Kohteesta Turuxi
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Rivi 15: Rivi 15:
 
== Help! ==
 
== Help! ==
 
Jonkin verran lisää ohjeita saa lähettämällä postia osoitteeseen '''keskustelu+help (at) turuxi.org'''.
 
Jonkin verran lisää ohjeita saa lähettämällä postia osoitteeseen '''keskustelu+help (at) turuxi.org'''.
 +
 +
[[Luokka:Toiminta]]

Versio 24. maaliskuuta 2008 kello 15.49

Turuxilla on oma sähköpostilista keskustelua varten. Sähköpostilistallamme käydyistä keskusteluista pidetään arkistoa, josta voit vapaasti lukea vanhoja viestejä. (Arkisto on toistaiseksi poissa käytöstä. Pyritään saamaan jälleen käyttöön mahdollisimman pian.)

Liittyminen listalle

Voit liittyä listalle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen keskustelu+subscribe (at) turuxi.org (viestin sisällöllä ei ole merkitystä). Liityttyäsi kaikki listalle lähetetyt viestit lähetetään sinulle, ja voit myös osallistua keskusteluun.

Poistuminen listalta

Poistuminen listalta tapahtuu vastaavasti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen keskustelu+unsubscribe (at) turuxi.org. Poistumisviesti on lähetettävä siitä sähköpostiosoitteesta, joka listalta halutaan poistaa.

Muita ohjeita

Listalle voi lähettää postia vain sille liittyneistä sähköpostiosoitteista. Roskapostia ei listan kautta siis pitäisi tulla.

On myös mahdollista liittyä listan nomail-versioon, jolloin voit lähettää postia, muttet saa listalle lähetettyjä viestejä. Tämä on kätevää jos haluat esim. lähettää listalle postia useammista sähköpostiosoitteista. Tämä tehdään lähettämällä viesti osoitteeseen keskustelu+subscribe-nomail (at) turuxi.org.

Help!

Jonkin verran lisää ohjeita saa lähettämällä postia osoitteeseen keskustelu+help (at) turuxi.org.