AOP2008

Avoimien ohjelmien päivä 2008

Turuxi järjesti Avoimien ohjelmien päivän lauantaina 08.03.2008 klo 10-16 Turun ICT-talossa aivan Kupittaan rautatieaseman vieressä. Tapahtuman teemana oli ’’’ ‘Vapaat ohjelmat ammattikäytössä’ ‘’’.

AOP järjestettin jo viidettä kertaa. Pääasiallisena kohdeyleisönä olivat tällä kertaa edistyneet vapaiden ohjelmistojen käyttäjät, mutta myös muut olivat tervetulleita.

Tapahtuma keräsi n. 60 vierailijaa ympäri Suomea kuuntelemaan esityksiä, tapaamaan näytteilleasettajia ja käymään mielenkiintoisia keskusteluja. Kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi sponsorit tarjosivat naisille pientä ylimääräistä kotiinviemistä.

Palaute tapahtumasta oli yleisesti ottaen hyvää. Ongelmiakin havaittiin, kuten valaistuksen vähäisyys (olimme enemmän tilanneet, mutta jossain oli ollut informaatiokatkos) ja kahvitarjoilun puuttuminen, joista Turuxi esittää pahoittelunsa. Tunnelma oli kuitenkin hyvä ja tapahtumasta poistuttiin hymyillen.

Tiedotamme tällä sivulla mahdollisesti verkkoon ilmestyvistä kuvagallerioista, videoista, esitysdioista ja artikkeleista koskien tapahtumaa (jos meille niistä tieto tulee). Kiitokset kaikille kävijöille, erityisesti hyvistä ehdotuksista tulevien vuosien varalle!

Järjestäjien puolesta,

Tero Kuusela AOP 2008:n projektipäällikkö

Arvonnan tulokset

Palautelomakkeen täyttäneiden kesken arvottiin 5 palkintoa lauantaina 15.03. Arpoja oli kaikkiaan 36. Turuxi kiittää kaikkia palautetta antaneita.

Palautteen yleinen taso oli varsin hyvä ja monia hyviä ideoita annettiin. Järjestämme touko-kesäkuussa palautteen purkutapaamisen. Kerromme sen jälkeen näillä sivuilla, miten palautteenne pyritään jatkossa konkreettisesti huomioimaan.

Arvonnassa voittaneista kaikki tavoitettiin. Palkinnot on joko toimitettu tai niiden toimittamisesta on sovittu.

Esitysmateriaali

Esitysten diat ovat nyt ladattavissa. Ne löytyvät menemällä ohjelmassa kunkin esityksen omalle sivulle nimeä klikkaamalla.

Asmo Koskinen on laittanut myös ogg-audiot esityksistä ladattavaksi omille sivuilleen.

Myöhemmin esityksistä saattaa vielä ilmestyä videot. Näistä tiedotetaan myös tällä sivulla.

Löytötavaroita

Voimme iloksemme tiedottaa, että kaikki tapahtumasta kerätyt löytötavarat on saatu toimitettua oikeille omistajilleen!