Bookcrossing

Bookcrossing-aarteenetsintä!

Bookcrossingiin osallistuvat kirjat on merkitty tällä tunnuksella.

Uutena mausteena tämän vuoden tapahtumaan Turuxi järjestää AOP:n yhteydessä bookcrossing-aarteenetsinnän.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ICT-taloon on kätketty enemmän tai vähemmän piiloon kirjoja, jotka on tarkoitettu kenen hyvänsä siitä kiinnostuneen poimittavaksi ja mukaan otettavaksi. Kun kirjan ottaja on lukenut sen, hänen on tarkoitus jatkaa bookrossingia jättämällä kirja johonkin julkiseen paikkaan seuraavan lukijan löydettäväksi.

Kirjoihin on merkitty BCID-tunnus, jonka avulla niiden kiertoa voi seurata Internetissä. Kirjoihin pyritään saamaan mukaan hieman lisätietoa siitä, mistä bookcrossingissa on kyse. Suosittelemme myös tutustumaan sivun lopussa oleviin linkkeihin, erityisesti viimeisen FAQ-osioon.

Voit tuoda ICT-taloon myös omia kirjojasi bookcrossattavaksi. BCID-koodin voit rekisteröidä bookcrossing.com-sivustolla, mutta se ei ole ehdottoman välttämätöntä. Koodin rekisteröinti edellyttää myös bookcrossing.com-sivulle käyttäjäksi rekisteröitymistä.

Aarteenetsijät huomioikaa: ICT-talon ovia ei saa availla, se voi aiheuttaa hälytyksen ja tuoda paikalle yrmyt vartijat. Kirjoja ei ole suljettujen ovien takana. Poikkeuksena ovat Beta-auditorioon ja erikseen merkittyihin wc-tiloihin johtavat ovet – näiden taakse on joku kirjakin voinut pujahtaa.

Lisätietoa bookcrossingista:

Luokat: