Kutsu näytteilleasettajille Avoimien ohjelmien päivään 2005

Hei!

Turuxi on valtakunnallisen Linux-Aktivaattori ry:n osana toimiva Turun seudun avointen ohjelmistojen käyttäjien ryhmä. Yhdessä FLUGin, Suomen Linux-käyttäjien yhdistyksen, ja Turun nuorisokeskus Palatsin kanssa Turuxi järjestää 16.04.2005 klo 10:00-18:00 tapahtuman nimeltä “Avoimien ohjelmien päivä 2005” Turun keskustassa. Tapahtuma on suunnattu kaikille tietokoneiden käyttäjille ja sen teemana on tänä vuonna “siirtyminen vapaisiin ohjelmistoihin” - yksityishenkilön näkökulmasta siis - ja siihen on kävijöillä vapaa pääsy.

Yleisölle on tarjolla mm. esittelykoneita vapaiden ohjelmien monipuoliseen kokeiluun, tavallisille kotikäyttäjille ja edistyneemmille harrastajille suunnatut esityssarjat, sekä asennusnäytöksiä.

Tapahtumaan on varattu tilaa kymmenelle näytteilleasettajalle ja lähestymmekin nyt Teitä kysyäksemme kiinnostustanne osallistua tapahtumaan tässä roolissa. Näytteilleasettajille tarjoamme pöytiä mahdollisuuksiemme mukaan, mutta omiakin kalusteitaan saa tuoda, jolloin pyydämme ilmoittamaan tästä ennakkoon. Käytössämme olevat pöydät ovat yksijalkaisia 80 x 80 cm neliöitä ja muutama tukevampi nelijalkainen 120 x 114 cm suorakaide.

Lisäksi tarjoamme verkkoyhteyden ja sähkön, omia jatkojohtoja toivomme etenkin useampia sähkölaitteita tuovien ottavan mukaan. Mahdollisen muun materiaalin odotamme näytteilleasettajien tuovan mukanaan. Tarvikkeita saa tuoda sisään kahdeksasta alkaen ja viedä ulos ainakin tunnin ajan ovien sulkeutumisen jälkeen.

Asetamme paikkoja jaettaessa etusijalle ne, jotka voivat lupautua olemaan paikalla koko tapahtuman ajan. Lisäksi olemme varanneet neljään paikkaan etuoikeuden FLUG ry:n kannatusjäsenille. Halukkuus paikkaan on ilmoitettava 09.03. mennessä ja paikalletulo vahvistettava viikon sisällä myönnettyämme Teille paikan. Paikka on näytteilleasettajalle maksuton.

Paikkojen sijoittelun näette seuraamalla lopussa olevaa linkkiä tapahtuman pohjapiirrokseen. Voitte esittää toiveita sijoittelustanne tilaan, mutta kaikkia toiveita ei luonnollisesti voida täyttää vaikka niitä pyrimmekin parhaamme mukaan kunnioittamaan.

Linkkejä lisätiedon hankintaan: http://aop.turuxi.org/2005

‘‘’tapahtuman_tilankäyttösivu ’’’

Kysymykset ja paikkatiedustelut voitte osoittaa Tero Kuuselalle, puh +358 40 747 0099, email tero.kuusela@linux-aktivaattori.org.

Ystävällisin terveisin,

Luokat: